Τα κορίτσια από το Μουζάκι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο της Γαλλίας

 kypelo

Μια ποδοσφαιρική κοριτσίστικη παρέα του ΓΕΛ Μουζακίου Καρδίτσας κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας και τώρα καλείται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο της Γαλλίας.

Στο Final Four οι μαθήτριες του ΓΕΛ Μουζακίου βρέθηκαν αντιμέτωπες με το 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης, νίκησαν με μεγάλη διαφορά και με σκορ 3-0.

Στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ελευσίνας νικήτρια με δύο πέναλτι στη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου ανακηρύχτηκε η ομάδα μαθητριών του ΓΕΛ Μουζακίου, με σκορ 2-0 επί του Λυκείου Άργους.Η ομάδα του Γ.Ε.Λ. Μουζακίου απαρτιζόταν από τις μαθήτριες, Μπλέτσα Α., Μπλέτσα Λ., Παπουτσή Ε., Καλλιώρα Κ., Πατσιούρα Α., Παράσχη Β., Γκαραβέλα Γ., Μπακοδήμου Κ., Δημητρίου Ξ., Γκέκα Α., Χήτα Α., Χήτα Ε., Ζήση Ε., Γκέκα Α., Γκέκα Β., Μπαλατσούκα Α. και Χορνόβα Αικ.. Τις μαθήτριες του Γ.Ε.Λ. Μουζακίου καθοδηγούσε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κ. Δεληγιάννης Αθανάσιος, ο οποίος με μεθοδικότητα, εργατικότητα και μεράκι προπόνησε την ομάδα.

Η ομάδα μαθητριών του ΓΕΛ Μουζακίου θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στο Μπορντό (Bordeaux) της Γαλλίας που θα διεξαχθεί από 14 έως 22 Απριλίου 2013.

Σχόλια

  1. Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια του Γενικού Λυκείου Μουζακίου για την μεγάλη τους επιτυχία.
    Είναι αναμφισβήτητα μια διάκριση που μας κάνει όλους υπερήφανους και ιδιαίτερα εμάς τους Θεσσαλούς.
    Ευχόμαστε εξίσου θετικά αποτελέσματα από το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στο Μπορντό (Bordeaux) της Γαλλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου