Το «Aqua Blue» ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι -Συνδέει Θεσσαλονίκη με Κυκλάδες και Κρήτη

Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Aqua Blue», χωρητικότητας 1.000 ατόμων και 300 οχημάτων, θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη θα περνάει από Σκιάθο, Άνδρο, Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, με τελικό προορισμό το Ηράκλειο. Το πλοίο θα αναχωρεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17:00 από τη Θεσσαλονίκη.
Σημειώνεται, ότι το ίδιο πλοίο, από τις 9 Ιουλίου, αναμένεται να ενώσει με ακόμα ένα δρομολόγιο τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες, με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο, το οποίο θα εκτελείται κάθε Δευτέρα πρωί στις 8:00, με επιστροφή από Αλόννησο στις 15:45, Σκόπελο στις 16:45, και Σκιάθο στις 17:30, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Σημειώνεται, ότι το ίδιο πλοίο, από τις 9 Ιουλίου, αναμένεται να ενώσει με ακόμα ένα δρομολόγιο τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες, με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο, το οποίο θα εκτελείται κάθε Δευτέρα πρωί στις 8:00, με επιστροφή από Αλόννησο στις 15:45, Σκόπελο στις 16:45, και Σκιάθο στις 17:30, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.  Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια