Ο Δήμος Άργους Ορεστικού κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας Vodafone-Victus


«Σε μια εποχή που ο Δήμος ζητά από τους δημότες τα 50 και 100 ευρώ των ανταποδοτικών τελών ύδρευσης, όπως οφείλει άλλωστε, θα ήταν αδιανόητο να αφήνει ανενόχλητες πολυεθνικές εταιρείες, με τζίρους εκατομμυρίων ευρώ, να προσβάλλουν και να εκμεταλλεύονται δημόσια περιουσία με απώτερο σκοπό το κέρδος.
 Σήμερα λοιπόν καταθέσαμε μήνυση εναντίον της εταιρείας Vodafone-Victus για την ρευματοκλοπή που διαπράττει επί σειρά ετών και διακόψαμε την παράνομη παροχή, σεβόμενοι τους δημότες και τις αξίες μας.»
Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού την απίστευτη ιστορία ρευματοκλοπής από εταιρία κινητής τηλεφωνίας (Vodafone – Victus) στον Προφήτη Ηλία Βογατσικού όπου κάποιοι -προφανώς σχετικοί με την εταιρία- αφού παραβίασαν τον κλειδωμένο οικίσκο ιδιοκτησίας του Δήμου, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, έκαναν όλες τις απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις για να δώσουν παράνομα ρεύμα στην εγκατάσταση της εταιρείας που διαθέτει κεραία κινητής τηλεφωνίας στο ύψωμα!
Ο κ. Κεπαπτσόγλου δήλωσε επίσης:
«Σαφώς και είναι παράνομο. Το σπιτάκι είναι του δήμου, υπήρξε παραβίαση και σήμερα μετά από μήνυση κατά των εταιριών VODAFONE και VICTUS, η οποία είναι και ιδιοκτήτης του σταθμού εκπομπής, γίνεται διακοπή της παροχής, της ρευματοκλοπής επί της ουσίας. Δεν είχε υπάρξει καμία ενημέρωση του δήμου. Μετά από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε την 1 Αυγούστου του 2017, φτάνουμε σήμερα να κατεβάσουμε τον διακόπτη. Σταματάει έτσι η ηλεκτροδότηση μέχρι νεωτέρας. Οφείλαμε να δώσουμε ένα τέλος, ως ελάχιστη υποχρέωση προς τους δημότες. Υπήρξε με την εταιρία VICTUS, η οποία υποστηρίζει τα δίκτυα των VODAFONE και WIND, τους προσκομίσαμε όλα τα έγγραφα, δυστυχώς, όμως, μέχρι και τη στιγμή που μιλάμε υπήρξε εμπαιγμός κατά του Δήμου. Εννοείται, φυσικά, ότι ο Δήμος θα διεκδικήσει ότι οφείλει να διεκδικήσει. Αποζημιώσεις για το ρεύμα, αλλά και την ηθική βλάβη προς τον δήμο Άργους Ορεστικού. Μιλάμε για καταπάτηση»

Περισσότερα ΕΔΩ:http://oladeka.com/

Σχόλια