Η συγκινητική επιστολή που εστάλη για την εξύψωση του ηθικού τους

Σε μια συγκινητική πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ένας συμπατριώτης μας για να στηρίξει με το δικό του τρόπο τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς μας οι οποίοι κρατούνται ακόμα στις φυλακές της Ανδριανούπολης. 
Πρόκειται για έναν άνδρα από τη Σύρο ο οποίος έγραψε μια επιστολή με άκρως ενθαρρυντικά λόγια τα οποία δυναμώνουν αφενός τον δικό τους αγώνα αφετέρου τον αγώνα των οικογενειών τους.
Η επιστολή δημοσιεύτηκε στο cyclades24.gr και την υπογράφει ο Στρατής Ευστρατίου, ο οποίος με αυτή την πρωτότυπη του κίνηση ζητάει από όλους τους Έλληνες να πράξουν το ίδιο και να στείλουν μία επιστολή σε αυτά τα παιδιά.

Αδέλφια τους χαιρετισμούς μας από την Σύρο και από κάθε άνθρωπο που έχει Ελλάδα μέσα του.
Οι μοίρα σας επέλεξε για να έχετε στην ζωή σας κάποιες ημέρες, στην φυλακή του προαιώνιου εχθρού της πατρίδας μας.
Να ξέρετε ότι πολλοί από εμάς θα ήθελαν να αντικατασταθούν με εσάς, για να απαλύνουν τον πόνο σας και γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε για την πατρίδα μας ακόμη και την ζωή μας.
Αδέλφια εμείς όλοι θα ξεχαστούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Εσάς θα σας γνωρίσουν μέσα από την ιστορία της Πατρίδας μας πολλές γενιές Ελλήνων και θα σας θυμούνται τα παιδιά μας σαν ήρωες του Ελληνικού έθνους.
Μην λυγίζεται και το κεφάλι ψιλά κάθε στιγμή και σε όποιον έχετε μπροστά σας.
Μέσα στην φυλακή της Ανδριανούπολης δεν είναι φυλακισμένοι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί. Μέσα στην φυλακή της Ανδριανούπολης είναι η Ελλάδα γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε αδέλφια.
                                     Καλή Λευτεριά και γρήγορα κοντά μας»

Σχόλια