Οκτώ νέους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών


alt
Οκτώ νέους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) δρομολόγησε η «Εγνατία Οδός ΑΕ», προσπαθώντας να συμπληρώσει τον προβλεπόμενο αριθμό των 24 - 26 σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου.
Τα έργα υποδομής στους έξι εξ' αυτών αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και να αρχίσουν να λειτουργούν σε μια πρώτη μορφή (για τον εφοδιασμό με καύσιμα). Πρώτα λειτουργεί το πρατήριο υγρών καυσίμων και ακολούθως συμπληρώνεται με τις επιχειρήσεις της κοινοπραξίας που το αναλαμβάνει, ώστε να λειτουργήσει ο ΣΕΑ και ως χώρος ξεκούρασης, εστίασης, αναψυχής κ.λπ.
Οι διαγωνισμοί για τους έχουν καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών τη 12η Δεκεμβρίου 2011. Σε είκοσι μέρες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν προσφορές για την ανάπτυξη, χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση των εξής σταθμών: Περιστέρι Ιωαννίνων (αριστερός κλάδος), Ταξιάρχης Γρεβενών (και στους δυο κλάδους), Σιάτιστα Κοζάνης (αριστερός κλάδος), Πολύμυλος Κοζάνης (δεξιός κλάδος), Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης (και στους δυο κλάδους), Καρβάλη Καβάλας (αριστερός κλάδος).Thessalia News

Σχόλια