Πάπιες προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο!


Η επαρχία Zhejiang της Κίνας είναι μία κατά βάση αγροτική περιοχή, ενώ οι κάτοικοι της πόλης Taizhou ασχολούνται κυρίως με την κτηνοτροφία, εκτρέφοντας πρόβατα, κατσίκια αλλά και πάπιες και χήνες. Καθημερινά αναλαμβάνουν να μεταφέρουν τα ζώα σε κοντινούς βοσκότοπους.


Κάτι παρόμοιο κάνει και ο κ. Hong, ο οποίος μεταφέρει τις πάπιες του σε μια κοντινή λιμνούλα. Στην πιο πρόσφατη, λοιπόν, προσπάθειά του, ο Κινέζος αγρότης προκάλεσε χάος στην πόλη, καθώς οι πάπιες του βρέθηκαν μέσα σε κεντρικό δρόμο της.Με ένα ζαχαροκάλαμο στο χέρι, ο κ. Hong προσπάθησε να καθοδηγήσει τις πάπιες στη λίμνη. Η κυκλοφορία σταμάτησε και όλοι οι οδηγοί έκπληκτοι κοιτούσαν το πολυπληθές κοπάδι, χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα.
Στην αρχή, το παράξενο θέαμα προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων, αλλά, όσο περνούσε η ώρα, η κυκλοφορία στον δρόμο δεν έλεγε να αποκατασταθεί. Τελικά, επιστρατεύτηκαν οι Αρχές της πόλης, που με τη βοήθεια κάποιων οδηγών έβαλαν τα... πράγματα στη θέση τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε μία πάπια δεν χάθηκε από το κοπάδι, καμία δεν λοξοδρόμησε και όλες γύρισαν πίσω σώες και αβλαβείς, μέχρι την επόμενη… εξόρμηση στους δρόμους της Κίνας!
Πηγή: perierga.gr

Σχόλια