Ξάνθη: Καθαρίστρια ξενοδοχείου βρήκε χειροβομβίδα

Μια χειροβομβίδα, αγνώστου μέχρι στιγμής τύπου και λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε στις 09.00 το πρωί, έξω από γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης.
Η καθαρίστρια του ξενοδοχείου την ώρα που καθάριζε τον προαύλιο χώρο εντόπισε την χειροβομβίδα χωρίς στην αρχή να αντιληφθεί περί τι ακριβώς επρόκειτο, κάτι ωστόσο που έγινε στη συνέχεια με αποτέλεσμα όπως ήταν φυσικό να πανικοβληθεί.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία κατέφθασε στο σημείο, ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ένα ασθενοφόρο κατέφτασαν επίσης έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου, που βρίσκεται επί της διασταύρωσης των οδών Δημοκρίτου και Λευκίππου, στην ανατολική είσοδο της Ξάνθης.
Στο σημείο κατέφτασαν ειδικοί πυροτεχνουργοί του στρατού που απομάκρυναν την χειροβομβίδα χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πώς βρέθηκε η χειροβομβίδα έξω από το ξενοδοχείο, ωστόσο ο εντοπισμός της ήταν τυχαίος ενώ δεν υπήρξε κάποια ένδειξη μέχρι στιγμής ότι μπορεί να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.
Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής αλλά και οι μαθητές των Λυκείων που βρίσκονται κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η χειροβομβίδα βγήκαν στους δρόμους ανάστατοι παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα την επιχείρηση απομάκρυνσης της χειροβομβίδας. newsit.gr

Σχόλια