Νεκρός για ένα εισιτήριο 18χρονος

alt

Σοκ και ερωτηματικά προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 18χρονου επιβάτη, ο οποίος χθες το βράδυ πήδηξε από το τρόλεϊ που τον μετέφερε, προκειμένου να αποφύγει το πρόστιμο καθώς δεν είχε εισιτήριο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 11 το βράδυ επί της οδού Παν. Τσαλδάρη 16 κι ενώ το τρόλεϊ που εκτελούσε τη γραμμή Ζάππειο - Άγιος Ιερόθεος βρισκόταν εν κινήσει.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 18χρονος νεαρός πήδηξε έξω από το τρόλεϊ με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και στη συνέχεια στο «Γεννηματάς», όπου και υπέκυψε στα τραύματά του στις 6 το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος πήδηξε από το τρόλεϊ προτού του γίνει έλεγχος για το εισιτήριό του, ενώ κάποιοι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο ίδιος ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω από το όχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του.

Ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θανάσιμος τραυματισμός συνέβη μετά τον έλεγχο όπου στη συνέχεια υπήρξε συμπλοκή του νεαρού με τον ελεγκτή και κάτω από ομιχλώδεις συνθήκες ο νεαρός σπρώχτηκε έξω από το μέσο μεταφοράς.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ έχουν συλληφθεί και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου,ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του 18χρονου Έλληνα.  thessalianews.gr

Σχόλια