Οι αναγνώστες της Bild έφτιαξαν... προεκλογικές αφίσες

Οι αναγνώστες της Bild έφτιαξαν... προεκλογικές αφίσες

Με αρκετή δόση χιούμορ, αλλά και επικριτική και σατυρική διάθεση οι αναγνώστες της Bild δημιούργησαν τις δικές τους αφίσες για τα κόμματα που κατεβαίνουν στις γερμανικές εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου.

Οι ίδιοι οι αρχηγοί των κομμάτων, πίθηκοι, η οικογένεια Άνταμς, αλλά και η ελληνική σημαία αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους γερμανούς που δημιούργησαν αφίσες στο πλαίσιο της δραστηριότητας αυτής που πρόσφερε στους αναγνώστες της η γερμανική εφημερίδα.

Την... τιμητική της έχει η Άγκελα Μέρκελ η οποία στις αφίσες εμφανίζεται με γυαλιά 3D, να παίζει με παιδικό ανεμόμυλο, με την πορτοκαλί της τσάντα, αλλά και με υψωμένο το χέρι της.

Όσο για την αφίσα που αναφέρεται στη χώρα μας, δείχνει την ελληνική σημαία και με κόκκινα γράμματα γράφει: «Εμείς εξυγιαίνουμε την Ελλάδα γιατί η εγχώρια πολιτική δεν έχει σημασία. 22.09.2013- CDU», ενώ σε άλλη που αφορά την κρίση στην ευρωζώνη, η Μέρκελ εμφανίζεται με την γνωστή πορτοκαλί τσάντα και ο αναγνώστης - δημιουργός έχει γράψει το σύνθημα: «Ευρωκρίση; Η μανούλα έχει Σχέδιο Β' στην τσάντα!»

ethnos.gr

Σχόλια