Με χορηγό η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό της θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, ιδιωτική εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών προσφέρθηκε να παραχωρήσει δωρεάν καύσιμα προκειμένου να μην υπάρξουν εκπτώσεις αλλά να γίνουν κανονικά τόσο οι διελεύσεις των μηχανοκίνητων μέσων, όσο και οι πτήσεις των μαχητικών αεροσκαφών.

Σύμφωνα το protothema.gr ο κ. Αβραμόπουλος ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τη συγκεκριμένη προσφορά, και πλέον το ΥΠΕΘΑ φέρεται να εξετάζει σε νέο πλαίσιο το σχεδιασμό της παρέλασης κάτι που σημαίνει ότι αντί για ένα αεροσκάφος επίδειξης, τελικά θα πετάξουν 12 μαχητικά της Π.Α όλων των τύπων. «Η παρέλαση θα γίνει όπως σχεδιάστηκε. Το όλο επιπλέον κόστος θα είναι 35.000 ευρώ. Αν είναι να τις κάνουμε μίζερα τις παρελάσεις καλύτερα να μην τις κάνουμε καθόλου.
Δεν μπορεί το πατριωτικό φρόνημα να κοστολογείται» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι μέσα στις προθέσεις του για το μέλλον είναι, αντί για δύο παρελάσεις να γίνεται μία το χρόνο, εναλλάξ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 
 
 
 
 
 

Σχόλια